(Android/iOS) Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator хакване на повече кристали
Feb 10, 2022 8:15:19 GMT
Post by schaltingtuptheheatp on Feb 10, 2022 8:15:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на повече кристали ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator 2022 version ▞▞▞
Мн. е добра⬆️⬆️⬆️🔝
Бъгове в играта и не мога да ходя и не изостава
много е хубаво, исках да играя истинския, този ми помогна да тренирам и все още го играя
Страхотна игра, но имам много проблеми с влизането. Помогнете ни, моля!
Днес, когато се връщах, растенията излизаха от водата навсякъде около моя сал. Cole and Nails, които обработвах, ние сме останали с времето от над 7 часа, така че тогава видях, че има актуализация. След актуализацията нищо не се промени, освен че времето за обработка се увеличи с още три часа. Преди това харесвах играта, но знам, че мисля, че свърши.
Обичам тази игра, но моля, поправете я. Има грешка в тази игра. Не мога да играя, много е трудно да се движа, защото спира
Многоми харесва тази игра може би не харесвта тази игра
Не ми е за първи път да играя това, но трябва да добавите повече начини за изграждане и накарате акулата да хапе вашите компилации, преди да изтеглите картата, защото тогава никой няма да се интересува от издания, тъй като можете да победите играта без никакви теми, освен това глад и жажда.
много бавно се...
Е, в началото си помислих за 5 звезди, но наскоро играта се срива всеки път, когато отворя (опитах да я играя с високоскоростен wifi, но не използвах). Така че 2 е достатъчно добре. Тъй като не мога да играя повече, деинсталирам и него.
Ако не харчите пари, не можете да играете.
Жалко е, че беше офлайн, но има нужда от интернет винаги при отваряне
много яка игра
Много добра игра👍👍👍👍👍👍👍
Това е добра игра, заслужава 5 звезди, но има грешка, че се закъсах от картата, когато щракнах върху мен, излизам, ако картата е след черни облаци и там е моят сал, но не мога да отида в къщата си и нататък който и да е остров ме е накарало да изтрия тази игра, но все пак чакам някой ден и запазвам надеждата си ³
Хубаво е, но твърде много реклами.
Не е лошо
Страхотна игра, обзалагам се. Въпреки че не мога да заредя играта си. Продължава да се срива всеки път, когато се опитам да заредя запазена игра. Ако изчистя данните си и започна отначало, работи добре. Наистина бих искал да вляза по-нататък, но не мога.
Не знам за предишните версии.....но играта е добра, а също и вода от другите игри.
Много яка игра само че не я знам и си мисля, че е много каква сега ми се сваля само да питам как да включвам главното меню или каквото и да е там и как да създам палма дори не знам и как да си създам и оръжие просто нищо не знам за тази игра просто ви моля кажете ми как да направя? И чао!!! 🐒🐒🐒🐒🐒😘😘😍🤩😺😺😺😺😺😺😺😺😺😻😻😻😸😸
тази игра е страхотна за начинаещи и дори се отнася до живота за това как искате да оцелеете
Много яка игра 5 звезди
Наистина се наслаждавам на тази игра. Някои неща са разочароващи (брой елементи/елементи, необходими за изграждането на станции/материали – т.е. медта да се превърне в пръти, да се превърне в етикети, да се превърне в проводници), но като цяло, лесна игра за навигиране, не зависи от покупките на приложения и награди от реклами са предимно по избор. Прави пристрастяваща игра!
Играта е много добра, но ми омръзна от рекламите
Нищо различно
наистина е бавно да движите главата си, но освен това е забавно да играете.
много добра игра
Много добра игра ам нправете да хващаме риби със куката
Искам да дам още звезди, но сега играта просто се срива на екрана за продължаване 😩 ще трябва да я деинсталирам 😢 Просто се радвам, че запазих напредъка си.
Добра игра, но 2-те производствени слота са гадни. Това ме кара да харча за приготвяне на вода и храна. Защото огладнявам и жадувам бързо. Което прави цялата игра по-малко забавна. Мога да посетя други острови с по-малко вода и храна, нито лекарства и оръжия, защото процесът е толкова бавен, направете го три процеса
Наистина е хубаво да играеш 1 час и да нямаш реклами
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator ማስመሰል gse
Недостатъкът е, че акулата 🦈 яде сал и не получавате трупи или нещо подобно
Добра игра, но има грешка, когато се опитам да отида на картата, пише, че интернет връзка НЕОБХОДИМА + не искам да играя офлайн
Тази игра беше забавна до последната актуализация, сега съм останал в основната мисия за поправяне на моста и иконата няма да се появи, за да мога да добавя консумативи, за да го поправя, така че не мога да напредвам с основното търсене . Изгубих толкова много време в игра, само за да бъда заклещен от бъг
Ужасно лошо 😭 laggy controls е счупен Аз съм счупен и необвързан 😭
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator ማስመሰል zmc
Raft Survival: לשרוד על רפסודה - Ocean Nomad הדמיה rwxq
Добра игра!
Тази игра беше толкова забавна и носталгична, докато разработчиците не пуснаха актуализацията. Сега играта по принцип не може да се играе. Първо, можете да правите само два процеса наведнъж и единственият начин да промените това е да харчите реални пари. Второ, дублоните са твърде трудни за печелене. Трето, преди дори да мога да играя, има толкова много изскачащи реклами. Да не говорим как видеорекламите няма да се зареждат, когато всъщност искам да ги използвам и някои процеси отнемат ШЕСТ часа. Вече дори не мога да се наслаждавам на тази игра.
Не стаа
Raft Survival: Overleven op een vlot Simulatie qmct
Brutal Age: Horde Invasion Strateegia kduc
Играта е забавна и забавна. Не рекламен чук. Просто не купувайте дублони или просто купувате края на играта. Играта беше много забавна, докато не глътнах куката и купих неща.
love'it.страхотна графика.страхотна игра, лесна за игра.
Яка игра
Беше добре, но разработчиците имаха глад за пари. Казано накратко, имате нужда от процеси за използване на занаятчийски пейки и други подобни. Имахме 5, което означава 5 различни пейки за използване наведнъж. Сега има 2. Така че, ако правите вода и храна, не можете да изработите нищо друго. Единственият начин да поправите това е да закупите тяхната премия от $8. Графиките са станали МНОГО бавни и по-лошо от всичко са изскачащи прозорци. Веднага след като играта се зареди, има поне 7 различни оферти за закупуване, които трябва да затворите поотделно.
Играта няма да се зарежда, просто продължава да ме зарежда веднага щом щракна върху режима за оцеляване, играх малко играта е доста добра, но това е като за трети път, когато съм заседнал в този момент и не мога да се върна в играта, която само получих да играя една добра настройка поради този проблем е много досадно и ще ме накара да изтрия приложението, ако продължи
Предполагам, че е добре, но за мен не е защото в рекламите, когато готвите, пише, че няма достатъчно процесори, но имам толкова много Prossers, това се случва с водата и улавянето на риба, моля, оправете го
Трудно е да се оцени тази игра, тя е точно като оригиналната игра на сал извън пара, но за телефона и с микро транзакции. 2 звезди за това, че не съм оригинален и че се опитваш да ми продадеш неща в играта.
Харесвам тази игра. Но има толкова много реклами
Тази игра е много яка и хубава затува и дадох пет звезди
Играта вече е скучна, дори не знам каква задача да направя първо. Хората, които имат пари, имат късмет да играят тази игра, дори вече не е Survival, защото можете буквално да плащате ресурсите си, които са ви нужни за Crafting. И е несправедливо за хората, които нямат пари за плащане. И разработчикът трябва да мисли за хората, които могат да ги удовлетворят, за да играят още по-дълго и по-дълго. Като улесняване на играта и как работи играта Концепция, графика, лесна за игра, няма нужда да плащате и много повече✌️