Post by schaltingtuptheheatp on Feb 10, 2022 8:00:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge tokene ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family : Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Najbolja igra kuhanja koju sam pronašao! Lako je vratiti se i raditi dodatne poslove na prethodnim razinama kako biste dobili novac za nadogradnju predmeta. I sviđa mi se što možete gledati oglase kako biste dobili dodatno vrijeme ili kupce umjesto da trošite dragulje. Pobijedio sam sve razine. Nadamo se uskoro više!
Ova igra bi bila puno bolja DA nema TOLIKO oglasa. Mogao sam vidjeti možda 1 ili 2 s vremena na vrijeme, jer je potreban novac da bi igre bile besplatne. Ali da bi se i dalje pojavljivali nakon svake runde koju igrate I da bi igrač morao proći kroz 9 oglasa SAMO da promijeni 1 korisnika u igri? To je smiješno pohlepno za prihodima od oglasa!
Ova igra je bila dobra.. Hrana i zemlje su tako raznolike, ali trebali biste potrošiti puno novca za nadogradnju kuhinje.. Cijena svakog artikla nije dostupna, nema smisla s prihodom koji dobijete.. Žao mi je, ja sam gotovo s ovom igrom..
Ovo je najbolja igra koju sam ikad igrao. Molimo instalirajte ovu igru ako se želite zabaviti. Stvarno lijepo 🤗 Potpuno zadovoljan igrom 👏👏👏👏 Nemam nikakvih zamjerki........😎😎
To je vrlo zanimljiva igra funtastic
Baš sam uživao u igranju jer ne treba puno pojačivača, samo gledajte reklame i možete završiti igru
To je super
Stvarno lijepa igra
Ne mogu dobiti dijamante jer oglasi ne rade jako frustrirajuće pa se ne mogu igrati
Nedavno sam kupio kuharsku obitelj i nisam dobio svoj neograničen život od 1 sata. Nisam siguran kome se obratiti za povrat novca
Zaglavio na razini 99 Paris novo ažuriranje još uvijek ne radi tako da je vrlo dobra igra
Završio sam 105 razina .. ali sada se druga zemlja ne otvara Kako mogu otvoriti novu zemlju
Igram puno igrica o kuhanju, većinu vremena ih brišem, ali mi se sviđa ova jedna prekrasna igrica, nimalo teška, dobra igra, dobar posao
Pun oglasa
To je vrlo zanimljiva igra koju sam ikad igrao.. Postoji toliko mnogo opcija za napraviti kao što su Truck challenge, ljubavni događaj.. I ima toliko restorana nakon što završimo grad da možemo otići u drugu zemlju...
Bio sam dobar do razine 75. To nije činilo razliku koliko sam dragulja imao nisam mogao proći tu razinu. Uživao sam neko vrijeme. Ali sada ću ga morati izbrisati.
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulazione all
Dobra igra. Napokon je ažuriran s više restorana, ali nakon ažuriranja radi ispravljanja nekih bugova zapravo je dobio više bugova. Od zadnjeg ažuriranja, bez obzira na koju razinu kliknem, kupci nikad ne dolaze. Možete kuhati sve, ali kupci ne postoje, tako da ne mogu završiti trenutnu razinu da dobijem ključ za prelazak na sljedeću razinu.
Teško je kontrolirati, govore ti što da radiš napismeno znajući da sam tako ljut
Na mnoge oglase!
U redu.
Off The Road - OTR Open World Driving Đua xe dqdp
Jako mi se sviđa ova igrica, ALI!!!!!! prebrzo je i teško mi je stići lol
Tako laka igra..bez izazova
volio do zadnjeg ažuriranja, sada ima previše problema da se sagne u sredini razine ili da završi pobjedu na razini, ali ne računa. također dovršen rimski svijet onda nema ništa sljedeće.
Užasno. Stigao do razine 86 i niti jedan kupac nije izašao. Izbrisao je
Igrica je dobra ali puno reklama
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulation dth
Najstrašnija igra... igrao sam 28 razina, ali kada sam dosegao 28. razinu stalno se prikazuje get one heart... vidio sam i reklame više puta... ali onda se također ne pokreće... stvarno razočaravajuće ...uglavnom najgora od svih igara....mrzim ovu igru...gubljenje vremena...😠😡
Sviđa mi se jer je prva razina tako laka i igrat ću je cijeli dan i noć
to je tako slatko
Igra je super nevjerojatna i uživam igrati ali ono što me muči, na razinama 46, podizanje opreme je jako skupo što otežava nadogradnju novčića nije puno.... barem dodajte novčiće da bi bilo lakše i ugodnije
Cijene su previsoke za kupnju opreme ne dobijete dovoljno novčića kada pobijedite u igri kako biste nastavili. Igra je u zbrci, potrebno je popraviti ili sam opet gotov. Vaša igra ne radi kako treba
Igru je stvarno zabavno igrati, sviđa mi se raspored, brzina i likovi. Izbrisao sam nažalost zbog količine reklama koje ste prisiljeni gledati. Razumijem da neke igre imaju oglase i prihvaćam to, ali ovo je pretjerano. Nakon svake razine emitirate oglas od pet sekundi kojeg morate kliknuti dvaput da biste ga se riješili, ovo sam najviše mrzio!!!! Zatim nakon svake razine također tjerate na prodaju dragulja ili početnih paketa što ne čini igru ugodnom i ja sam se iznervirao. 3 zvjezdice!
Ovo je prvi put da uživam u igrici kuhanja. Ono što mi se najviše sviđa je što mogu odabrati vrstu kupca koju želim.
🥰🥰🥰🥰
Hajde da razmislite koji je vaš sljedeći potez.
Volim igru, ali uvijek visi nada da ćeš je moći popraviti jer je to jako lijepa igra
svaka razina, kupac ništa...